Ojoj

Herregud... Andra kanonkvällen på några dagar, hade helt sjukt kul igår också. Party med storkusinerna, undra hur de kände när jag, blöjbarnet, sveper två tequila och sköljer ner med en öl. Idag mår man som man tjänar, skit. Malin ligger halvdöd på soffan och jag måste snart göra mig representabel eftersom Ida kommer snart. Mycket snart i den här meningen, jag ser knappt vad jag skriver.

Hej på er, ha des å bra i regnet :) Vi ska baka tunnbröd sedan!

Jag har inte rymt

men jag har haft sjukt kul och därför inte brytt mig om er :) Hehe

Sitter i min lägenhet nu, så himla mysig! Har kokat jättestarkt kaffe och sitter under filtarna i sängen och kollar på mtv, jag kollar aldrig på musikvideor i vanliga fall, men det här var ganska intressant faktiskt. Jag sov som en sten inatt, slog på en film igårkväll, men somnade innan filmen startade. Idag är vädret halvkasst, så jag ska köpa en digitalkamera och fundera på om man ska dra sig norröver eller inte idag.

Lite splittrat faktiskt.. Jag trodde jag skulle sova hos lillasyster och plastpappa, men de ska tydligen norröver, Ida sa det till mig igår (LILLASYSTER: FRAMFÖRHÅLLNING)! Så, antingen sover jag hos en kompis, hos Karin (som kanske är på semester, who knows?) eller så blåser jag rakt upp till Forsed med en gång. Men hade varit kul o träffa Karin lite. Nåja, digitalkamera blir det idag iaf. Och imorgon ska jag på laxfestival, haha :)

I måndags när jag kom så åkte jag direkt till Johan, han var sig lik som alltid. Vi och tre andra grillade gott och pratade in på småtimmarna, tror vi störde grannarna lite, haha! Fick höra alla galenskaper från roskildefestivalen - han är inte klok.
Jag somnade som alltid helt ovaggad, och på morgonen stack vi tidigt från Nacka. Jag drog hemåt och bytte om och packade en liten väska, för jag skulle på nästa hembesök :) Mot Vällingby och Amanda!
Christin var också och hälsade på, toppen! Hon bor i vanliga fall i Uppsala. De mötte upp mig och vi gick hem och korkade nästan genast upp vinflaskan. De fyllosarna hade ju druckit öl sedan tidig eftermiddag, så man hade en del att jobba igen. Amandas lägenhet är precis så mysig och fin som man kan tänka sig - och balkongen är liten och inbjudande, dock så smoggig efter deras fimpar.

Maja kom efter en stund, och vi skrattade så mycket att vi låg på golvet! Helt sjukt va kul att ses alla igen efter så många år. Jag har inte träffat Maja sedan vintern 2002. Vi har båda flängt runt en del. Hon såg ut att må bra, jobbar i gamla stan och börjar Konstfack i höst. Hon såg ut som när vi gick i nian, helt otroligt. Men när man tänker efter, alla vi ser ut som vi gjorde då. Jaja, vi tömde flaskorna och drog oss in till Stockholm, skrattade hela vägen, det var nästan så att klackarna inte bar längre. Vi hade så himla roligt, det hjälper ju inte att alla har störd humor. Och inga gränser heller för den delen.
När vi skulle hemåt så hittade vi 2 grabbar som vi tyckte det skulle vara kul att käka med. Så, de fick följa med oss, men sedan tröttnade vi på dom, de var så tråkiga, så vi lämnade dem igen.

Vi kom hem tidigt, då blev det som alltid nattamat i form av ost och glass, sedan somnade vi som smågrisar i lägenheten. Morgonen efter skrattade vi fortfarande så vi höll på att dö, vi låg kvar i sängen hela eftermiddagen i princip. Tog oss i kragen och köpte godis, såg en film, gick till stranden, gick hem. Christin sitter på bussen till Oslo nu och ska hälsa på lillasyster, Amanda jobbar och jag är på väg norrut. Men det var roliga dagar.

Bäst var Amandas fylle-sms. "Åh Per, varför hör du aldrig av dig..? Blablablablabla" "Och ja, detta är ett fylle-sms".Jag Amanda och ChristinChristin och Maja någonstans i stanJag och Maja :)Ja, bilden säger ju allt...uscha!

Jag drar

har ändrat mina planer, åker till Stockholm imorgon redan.

Härligt att man kan dra när man vill :)

Fortsättning på god morgon

Sitter vid köksön, på en av de höga stolarna och dinglar med benen. Kladdkakorna står på spisen, jag har stängt av symaskinen för idag och Sean håller konsert för mig, som alltid. Han spelar alltid musik, även om jag inte är där, det har väl varit så senaste 4 åren och jag tycker det är hemskt kul. Ni som inte hängt med i svängarna så är han en kompis från Australien som jag lärde känna i Brasilien. Det har varit en bra söndag. Snart kommer tjejerna och vi ska iväg på bilbingo, det ska bli kul! Imorgon är det måndag och jag vet två glada grabbar som börjar sin semester då! Någon som vill tömma en vinflaska?

Hej svej!

God morgon

Vaknat nu, men känner mig inte utvilad. Jag har drömt hela natten, eller kanske bara några sekunder, men det kändes som att jag inte kunde vakna upp. Som att jag skulle stanna där alltid. Men, jag har redan glömt vad det var. Som det mesta här i livet. Vissa saker är underbara och helt otroliga - men kommer man ihåg dem? Andra saker, som inte är fullt lika bra, har en tendens att ta över och . Underbart och vackert är bara underbart och vackert så länge inget annat syns eller stör. Och jag börjar tröttna på det. Det är så himla mycket jag börjar tröttna på, ni anar inte.

Nåja, skit i det nu. Här sitter jag i min rosa pyjamas och flummar kring en kopp kaffe. Jag älskar kaffe. Snart ska jag träffa Amanda igen, det ska bli så himla roligt. Ibland är det skönt att vara med någon som vet hur man tänker, och framför allt varför man tänker som man gör. Aldrig dömande och alltid, då menar jag verkligen alltid, ärlig. Finns det något som är mer underbart? Om ändå alla kunde vara ärliga, och om inte det, så vore det underbart om folk var mindre dömande. Jag är själv inte världens mest ärliga person, de gånger jag har varit det har det slutat väldigt illa, men ärligheten har vuxit fram, den kommer krypandes varesig du vill det eller inte. En relation, exempelvis, som kraschar, kan vara början till något helt annat, om man är ärliga med varandra. Det har jag lyckats med. Jag brukar aldrig hitta på mina relationer till folk, de är vad de är och jag är glad för det. Jag har min familj i norr, där relationen har varierat men familj är alltid familj. Så då tar jag några dagar och åker upp. Jag har gamla pojkvänner, och jag får kommentarer om hur illa det är att umgås med sitt ex. Why? Förlåt, jag ser inte det dåliga i det. Amanda umgås också med förra pojkvänner. Kanske kan det vara för att jag klarar inte av att folk trillar ur mitt lilla liv. Saker förändras, men jag orkar inte med att låtsas som att människan har dött. Men det krävs ju två för att det ska fungera, helt klart. Jag brukar vara bra på att jobba med mina relationer till människor, undantag finns det såklart. Jag och Amanda kan gå två månader utan att talas vid, åratal utan att ses, men så fort man får chansen att ses, så gör man det.

Jag har märkt att många gånger så omger jag mig att människor av alla åldrar, former och typer. De ger mig något, jag kan lyssna på dem och lära mig något, jag älskar omaka par. Jag vet det kan låta hemskt flummigt allt det här, men, det är sådan jag är - lär dig.

Idag regnar det igen, och jag ska ringa en kompis och höra om vi ska hitta på något.För övrigt, helgen har varit kanon.

What a nightEftersom det var hundra år sedan jag träffade grabbsen tog vi en helkväll på vårt sätt. Promenad ute i mellbystrand, minst en mcdonaldsmeny, sedan glass i båstad. Det var skitmys om jag får säga! Eller ja, Båstad var helt sjukt, aldrig sett så mycket folk där förutom rix fm 2007. Ni ska se båtarna som står i hamnen, visst är de stora (vilket Stoffe kommenterade) men jag undrar mest hur de lyckas backa in? Jag klarar inte av att parkera min lilla bil, och de backar in och fickparkerar med stora fartyg! Duktigt jobbat!

I övrigt så pratade om funderade vi över allt och ingenting, sjöng med abba och slappade på muren. Stoffe undrar vad man kan göra med 23 pallar Beck-filmer, köpt från cdon.com, Anders tycker man kan hänga dem på väggen för framtida bruk. Hur gick det för Söderling i golf*turneringen och har han blivit paranoid av kändisskapet? Är pengarna man vinner på triss redan skattade för, och finns det ett pent-house på Sand i stan? Ja, det var lite av sådant som man funderar på. Och jag ska fortsätta fundera nu, så kanske jag kommer på något bra. Natti!

*pysslar han med golf, pingis, orientering eller debattprogram? Eller var det tennis?

Hmm

Okej, it's a fact. Jag satte mig för att göra en uppdatering av mitt cv, och mitt personliga brev, men jag har ingen aning om vad jag ska uppdatera, eller ändra, lägga till, ta bort. Kan inte skriva något roligt och en text utan humor eller sarkasm, eller utan vidare tanke, är för mig ganska död och ointressant - vem vill skriva eller läsa något sådant? (Tydligen du som läser min blogg, haha). Dessutom, det största problemet: Jag vet inte hur man beskriver mig. Det som står där kanske är ren lögn, nära inpå science fiction, eller kanske underskattar jag mig själv, jag borde kanske beskriva mig själv bättre? Jag vet  ärligt talat inte. Jag tror jag lägger den åt sidan, för idag. Är ju ingen brådska, ska inte lämna den någonstans, tänkte mest det kan vara bra att ha en "ny".

Och jag som inte skulle skriva mer - bra det gick.


Lost it

Ja, det var ett tag sedan någonting vettigt publicerades här på bloggen. Då fler och fler läser, drar jag in på Johanna. Det finns inte av mig så det räcker till alla, och jag har kommit till den punkt där jag allt jag skriver censureras av mig själv och dämpas ner till rumsrent läsande. Nu är så inte fallet, att jag kan censurera mig själv eller vara rumsren under en längre tid. Jag lever och det med buller och bång. Ni som hör av er till mig, er som jag pratar med, och ni som finns i min omkrets, ni vet redan vad jag pysslar med och vad jag äter till middag, det behövs inte skrivas och läsas här - step away from Internet. Visst har jag nära och kära långt ifrån just nu, som jag inte kan prata med så lätt, men ni får veta vad som händer så småningom, och händer något stort (mot all förmodan) så är jag försten att ringa.

Men för att göra en uppdatering, så hade jag och Sofie en hejdundrandes utgång i helgen, jag har haft 2 underbara dagar med min värdfamilj och det stundar bröllop i Brasilien. Lillasyster har lämnat för 2 veckor i Norrland och jag är ensam hemma. Har inte hängt med grabbarna på ett tag eftersom jag har haft besök, men ska gå långpromenad nu i veckan. Åker snart själv upp till norrland, men kör en turné genom Sverige först. Sedan England, Göteborg och runt den 18 augusti kommer jag till Kalmar igen, det ska bli kul.

Har inte boxats på länge, och saknar adrenalinkicken och den där känslan av... ja, att man svävar, man är bedövad. Som i någotslags aktivit koma. Man hör inget, ser knappt något alls runt om och fötterna går runt, runt, runt. Saknar det och önskar jag kunde vara med på träningslägren nu i sommar med landslagstränaren. Men är inte i Kalmar.. Är nervös för vad som väntas i höst, är nervös för att jag kanske inte kommer att gå upp i ringen nu heller, eftersom jag hade tänkte att göra det jag tänkte - dra. Eller så stannar jag bara för att få tävla, vilket också kan kännas fel.. Jag tävlar med mig själv alltid ändå på träningen. Det viktiga är att jag inte tappar det igen, inte lägger av under flera år.. Som han sa, Johanna, det ser grymt ut, tappa fan inte detta under sommaren. Ehm....okej..

Nu vet ni den censurerade och rumsrena versionen av Johanna, för stunden, så här på kvällningen. Jag har för övrigt surfat runt och slösat bort min filmtid. Jag är trött nu och ska sova.

Natti!


Alive

Jag lever jag lever! Om än väldigt lite, har siovt tre timmar i natt, tycktre det var en bra idé igår att svepa en nespresso vid halv tio. Hur tänkte jag? Så, somnade halv fyra och vaknade när Mange o Morsan klev upp i vanlig ordning imorse.

Vi får se hur bra jag klarar av dagen, för att inte tala om språket....

puh...

fan va det tar på krafterna att gå ut. Är helt död idag, och har lovat Stoffe en vända på gymmet - hur ska detta gå till? Aja, det är väl bara att dra på sig palterna...

Sjukt kul igår! Hemranglandes vid fyra-snåret, inte illa,

Hoho

Utgång ikväll! Johanna har inte varit ute på skitlänge! 3 veckor tror jag det är, eller 2...nej 3. Definitivt 3, någon som kommer ihåg när det var ladan? Det var då jag cyklade dit, buggade som Lotta Engberg och drack som Fylle-George (<--lokalt skämt, och alla vi som åkt buss 225 till skolan vet hur han beter sig mot småbarn). Fick gå hem, ramlade på cykel, yaddayaddayadda....

Va fasen ska man dra på sig, och vad ska man dricka? Ska ju inte till en lada ute på ängarna nu, men heller inte något fancy pancy. Hmm..tål att tänkas på medans jag står i Manges kök och skrubbar ugnen och torkar kylskåp - glamour!

Snart kommer frukosten, härligt. Hoppas de köper morotsbröd, det är det enda vi morotsfärgade äter. Så vill jag ha starkt svart kaffe (hatar, verkligen hatar) svagt kaffe. Det smakar bajs. Och så vill jag ha a-fil och ett äpple, det gör min dag :)

Aja whatever, nu vet jag när jag ska till Kalmar igen, me no likey. Klart man vill bli klar på högskolan... men det är som att man har "gjort stan" nu, (inte som att man har hånglat med alla manliga i hela Kalmar, vilket man också kan referera till som "gjort stan"), man känner stan och vet hur det är, och Stensö är vackert, men stan är för liten. I want BIG. Så därför bor jag utanför Laholm, och utanför Båstad. This is the BIG town. Skummeslövsstrand - det är här det händer.

Ojojoj

Idag har jag gjort något, som i min cv kommer hamna under rubriken: Diverse skitjobb jag haft genom åren..

Stått upp i flera timmar, utomhus, kollat på folk som går runt och har det trevligt och ska kolla på tennis. Sett en kändis (vad jag vet) och oundvikligt gjort bort mig framför honom. Men han ser ut om en anka.
Folk var trevliga och så, men inte mer. Vissa tror det är så sjukt mycket mer än alla andra, nödvändigtvis inte mer än mig, haha, men de struttar runt som om de ägde hela stan.. grrrrr! Morr.

Nåja, från det ena skitgörat till det andra, det andra passar mig bättre dock :) Ska till Manges lägenhet och städa ur den, och sedan ska vi käka pizza har jag bestämt. Hellre ett "skitjobb" där man får jobba lite med kroppen och inte behöver vara så satans städad.

Aja bebisar, ska trycka i mig lite fil o flingor nu och mejla in dagens resultat till the big boss.

Puss på er

Eu apresento pra vocês, Jota Quest!Dåligt väder igen

Så här spenderar man en regning torsdag.

GOOOOOOOD morgon, Wegue wegue på er allihopan!

Har rockat loss (eller snarare funkat loss..) nu på morgonen, nu kör vi!!
Wegue Wegue på er!

Faltam palavras
My day

Idag har jag inte gjort nånting. Var in en sväng till Halmstad, lunchade med mamma. Eller jag hade just ätit, men småpratade medans hon åt :) Sedan in på Eurostop, hittade inte det jag skulle, åkte hem och filurade lite.

När ajg filurat en stund åkte vi till ... ja, ut i skogen uppe på åsen, och gick fort som fan en timma typ. Sedan skyndade jag mig hem så jag kunde filura lite mer, och nu sitter jag här.

Middag snart, och jag läser Tage Danielssons Paket, underbart rolig. Den luktar pappa också, gula blend. Vet inte om jag tycker om boken för att den är underhållande, eller för att jag tycker om att stoppa näsan i den.

Puss på er!

Jag var där

i cirka en timma. Sedan åkte jag hem. Jag pratar om Rix FM i Båstad. Vera kom hit och vi var hur veliga som helst, vi tänkte så det knakade medans hennes byxor åkte runt i tummlaren (hon prickade in att cykla i ösregn) - tillslut så tog vi våra lillgamla häckar och cyklade iväg. På vägen vejade vi för småbarn, gamla, och fjortisar, de flesta sjungandes parapa. Jag dör snart om ingen förbjuder folk att inte sjunga mer än parapa. Sjung resten tack!

Nåja, vi köpte goda baguetter och satt i en sanddyna och kollade på alla fulla fjortisar. Det var så tragiskt, en flicka gick runt i bh och var skitfull. Hon badade med jeansen. Och runt om går folks om spenderar tiotals tusen på en vecka i Båstad. Och hon har inte änns föräldrar som håller reda på henne.

När jag insåg att jag inte vet vem som sjunger Caramia nånting, tappade jag sugen lite, Vera också. Så, tanterna tog på sig regnjackorna trots att det inte regnade, men i förebyggande syfte, och trampade hemåt.
Nu sitter jag i min nalle puh pyjamas och väntar på mamma, jag ska få en cheesburgare, är ashungrig. Jag äter ju bara kvällstid nuförtiden eftersom det är så klibbigt på dagarna.

Lillasyster festar på, storasyster är så nöjd hemma så.

Lite pics :) Min kamera är ju trasig, så antingen köper ni en ny åt mig eller så nöjer ni er med taskiga bilder!
Puss!

Ball va?

Yesyes

Jag ska klippa mig klockan tre idag, funderar på att klippa av mig allt, det är verkligen för långt nu. Det blir bara lockigt och stort när det går nedanför skulderbladen, no can do, hatar alla tovor jag får i håret. Är ju inget fan av hårstyling och hårborstar..

Gott och Blandat

är så himla gott. Alltid när jag varit utomlands är det dessa blå-röda påsar som jag saknar. Mamma får alltid skicka ner ett par påsar, som tar slut alltför fort. Suck... jag ska nog be någon skicka upp lite gosaker från Portugal, men tyvärr tror jag att de kommer bli förstörda på vägen, pastel de natas - tog mig 4 månader att tycka om, men så en dag så infann sig kärleken till dessa gulbleka sladdriga och flottiga små bakelser. Hmm... är Johanna sötsugen?

Ja, det är jag. Det har blivit alldeles för mycket träning senaste dagarna, igår var jag på gymmet med Stoffelainen och det var jättejobbigt. Eftersom vi var själva (yes, man kan vara det på ett gym i Laholm) så stog vi mest och dansade funk med 5 kg vikter i händerna. Det är både roligare och tar mer än att hålla en allvarlig min och titta på sina fotbolls-stora muskler med våt blick medans man räknar 1-2-3-10.
Idag efter regnet ska jag ut o springa med Anders, men va fan, han har ju sånt krut i benen så jag får pinna på som en galning. Men om jag inte rör mig med någon så rör jag mig inte alls, bara om jag har Stensö runt knuten. Men iaf, jag kanstarkt rekommendera att dansa med vikter istället för att slibba sig med dem. Jag gillar inte gym.

Hmm... what else? Jo, var taxi åt lillasyster, hon vet inte hur bra hon har det. Kom hem ngn gång efter två och var helt förstörd, för att hålla mig vaken kollade jag på alla avsnitt av Ugly Betty, jag är helt förälskad i henne. Och jag tycker inte alls att hon är så där ful! Ikväll blir det Prison Break för fulla muggar, jag kommer bli arg på den som ockuperar tvn - just so you know. Nu när House inte går, så passar det bra att min andra favorit serie börjar. Jag älskar männen, pojkarna, gubbarna i de här två serierna. Egensinniga, tjurskalliga som fan och innovativa - just the way I want them.

Jag har sorterat min pärm idag. Min pärm har helt plötsligt blivit mina pärmar och det känns roligt :) Har hittat mina betyg från gymnasiet - jäklar va duktig jag var! Och har hittat alla omdömmen från voluntärarbeten och sådant, diplom och grejjer man har samlat på sig under åren, gud, känner mig som 200 år gammal helt plötsligt. Men en del av dem ska man nog sätta upp på väggen ;)

Imorgon är det rix fm i båstad, blir nog bra drag.

Oj, måste gå, klockan är mycket redan,

puss på er

Jag lider av klibb

Vaknade halv nio imorse, sleten och...det äckligaste som finns: Klibb! Hela min kropp var nerkletad i varmt klibb, låren klistras och håret lägger sig som flott längs nacken, smarrigt va? Mmm, tror vi alla har känt klibbet någon gång. Fast att jag har duschat, så kommer klibbet tillbaka. Nu sitter jag i en vindslägenhet och klibbar, Vi ska göra pannkakor (läs grabbarna lagar maten, jag chillar) och Stoffe slängde grädden på golvet, så nu lider även köksgolvet av klibb.

Roseli har åkt nu, känns otroligt roligt att få pratat ikapp lite saker, hon åker till sin dotter i Göteborg nu ett par dagar innan hon måste tillbaka till Brasil. Mina mammor är otroligt inspirerande människor, alla 3 sprudlar altid av idéer och "allt är möjligt"-tänk. Om 8 dagar kommer Monika och Martina, det ska också bli sjukt kul, kanske krävande, men kul.

Nu orkar jag inte skriva mer, jag är så klibbig.

Glassat på plajjan och guppat i poolen, steka burgare och dricka vin

Har inget att säga förutom: FAN VA NAJS!

Go förmiddag!

Jag och Vera åkte till Båstad igår, låg och kluckade i vattnet en timma, as-skönt! Snorklade runt och flöt på vågorna, riktigt skönt. Sedan hade Daniel gjort mussel-soppa till oss, det var sjukt gott, inte alls som det jag brukade göra i Portugal! Den här smakade mer mat och mindre sand&salt :) Skitgott! Vin och Martini slank ner, en o annan jordgubbe med. Sedan såg vi på Morden i Midsomer - riktigt bra, I love.

I natt har jag inte sovit något alls, knappt. Så mina ögon går i kors på mig..jaja, jag lär ju hitta ut till kontoret iaf :)

Puss på er, ha en bra dag!

Snorkling

på gång. Tchau, jag går på grund igen!

Go natt!Skitmysig kväll, vi stack till Båstad och satt på stranden och skvallrade ett tag, sedan blev det glass vid kiosken, Bjäres glass är godast! Jag åt dock en kanelbulle :) Hehe! Kom precis hem, nu väntar Sex and the City och pyjamas (igen). Natti!

Jag bränner jag drar

till båstad med tjejerna. BYE BYE!

Hello, how was your day?

Vad har Johanna gemensamt med Sveriges alla hemmadrönare och socialbidragstagare? Hon går runt i sin pyjamas halv fem på eftermiddagen! Jajjemen, solen skiner och fåglarna kvittrar, barn leker i parken och tvätten hänger på linan. Nej, det var ingen tvätt, bara badkläder. Men, jag har jobbat idag, så har inte kommit mig för att klä på mig. Åt just frukost, har bara hinkat i mig de obligatoriska 14 000 koppar kaffe idag, som min kropp kräver. Matbordet är fullt av amex-fakturor och huvudboks-listor, markeringspennor och kalendrar. Spännande! Här ser lite ut som kaos. Ett ordnat kaos. Balkongdörren står öppen, så det blåser in, ganska starka vindar idag. Jag har ställt ett tungt objekt på varje hög, en hålslagare, en häftaparat, en miniräknare och en praktisk sorteringsgrej. Bra va?

Ska strax klä på mig och åka lite ärenden, och sedan möta Stoffe vid Höka för en snabb-promenad. Skulle kunna släpa mina knubbiga ben till kick-boxningen, men det är ca 30 grader varmt i lokalen en sådan här varm dag och även om j'adore värme, så är det lagomt kul med svettpölar på golvet, vet ni att man kan sparka omkull sig själv då? Det gör ont i ryggen.

Det var kul att simma igår, eller dyka. Snorklade runt bland alger och småvågor, hittade sjöstjärnor, krabbor (både den levande sorten och den döda), skit som folk slänger i havet, en räka och småfisk. Just de, simmade nästan rakt in i en påle också, det nya kallbadhuset de byggt, var inte beredd på att möta en påle mitt i allt. Men det var kul... När jag skulle sova gungade min säng också (nej, ingen sån action) och det kändes som att jag låg i vatten när jag blundade! Härligt!

Vi sa att till helgen kanske man drar längre ut på bjärehalvön, roligare vatten.

Puss på er!


Oninem ,it ed sedaduas

Bom mesmo é ir a luta com determinacao,
abracar a vida e viver com paixao,
perder com classe e vencer com ousadia,
porque o mundo pertence a quem se atreve e 
a vida é muito para ser insignificante.

RSS 2.0