My day

Idag har jag inte gjort nånting. Var in en sväng till Halmstad, lunchade med mamma. Eller jag hade just ätit, men småpratade medans hon åt :) Sedan in på Eurostop, hittade inte det jag skulle, åkte hem och filurade lite.

När ajg filurat en stund åkte vi till ... ja, ut i skogen uppe på åsen, och gick fort som fan en timma typ. Sedan skyndade jag mig hem så jag kunde filura lite mer, och nu sitter jag här.

Middag snart, och jag läser Tage Danielssons Paket, underbart rolig. Den luktar pappa också, gula blend. Vet inte om jag tycker om boken för att den är underhållande, eller för att jag tycker om att stoppa näsan i den.

Puss på er!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är du intresserad av en ny bloggdesign, alldeles GRATIS?Det enda du behöver göra är att bli medlem på gratisbio via min länk. Medlemskapet är kostnadsfritt, och genom att samla ihop poäng via hemsidan kan du lösa ut dem mot presentkort i valfria butiker. När du blir medlem via min länk får du dessutom 75 poäng i bonus.Mejla mig ditt namn som du registrerar dig med till zina-toma@hotmail.com så fixar jag en riktigt fin bloggdesign. Så enkelt var det;)Exempel på bloggdesign som jag har gjort finns på getadesign.blogspot.comhttp://www.gratisbio.se/?RecruiterID=100630I värvarrutan skriver du in zinaaa för att få bloggdesign.

2009-07-08 @ 20:03:23
Postat av: Anonym

Fin blogg!

2009-07-08 @ 21:48:33
URL: http://surasani.blogg.se/
Postat av: §ina

Jag tänkte på din blogg namn, http://sinajag.blogg.se/ ...vart kommer det ifrån?

2009-07-08 @ 22:08:15
URL: http://verklighetsdikt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0