Hoho

Utgång ikväll! Johanna har inte varit ute på skitlänge! 3 veckor tror jag det är, eller 2...nej 3. Definitivt 3, någon som kommer ihåg när det var ladan? Det var då jag cyklade dit, buggade som Lotta Engberg och drack som Fylle-George (<--lokalt skämt, och alla vi som åkt buss 225 till skolan vet hur han beter sig mot småbarn). Fick gå hem, ramlade på cykel, yaddayaddayadda....

Va fasen ska man dra på sig, och vad ska man dricka? Ska ju inte till en lada ute på ängarna nu, men heller inte något fancy pancy. Hmm..tål att tänkas på medans jag står i Manges kök och skrubbar ugnen och torkar kylskåp - glamour!

Snart kommer frukosten, härligt. Hoppas de köper morotsbröd, det är det enda vi morotsfärgade äter. Så vill jag ha starkt svart kaffe (hatar, verkligen hatar) svagt kaffe. Det smakar bajs. Och så vill jag ha a-fil och ett äpple, det gör min dag :)

Aja whatever, nu vet jag när jag ska till Kalmar igen, me no likey. Klart man vill bli klar på högskolan... men det är som att man har "gjort stan" nu, (inte som att man har hånglat med alla manliga i hela Kalmar, vilket man också kan referera till som "gjort stan"), man känner stan och vet hur det är, och Stensö är vackert, men stan är för liten. I want BIG. Så därför bor jag utanför Laholm, och utanför Båstad. This is the BIG town. Skummeslövsstrand - det är här det händer.

Kommentarer
Postat av: Jenny

härligt med utgång! hoppas att du hade kul :)

2009-07-11 @ 11:31:05
URL: http://cordell.blogg.se/
Postat av: Ellinore Jonsson [foto & design]

fina bilder i headern!

2009-07-11 @ 13:37:44
URL: http://ellinorejonsson.blogg.se/
Postat av: maria

fin blogg du har :Dkolla gärna in min blogg och följ mej när jag flyttar till örebro där stylistutbildning väntar:)

http://www.mariaelisabeths.blogg.se

2009-07-12 @ 00:47:13
URL: http://mariaelisabeths.blogg.se/
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

roligt med utgång =)

2009-07-12 @ 13:52:45
URL: http://fashionstars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0