Jepp



Utrustningen fungerar fortfarande, nu drar vi o snorklar!

Åh. Va kul.

Klarade kalkyleringen. Presterade lika som på affärsredovisningen - om jag var opepp och döless på plugget innan, så skulle jag i skrivandets stund kunna hoppa av. Men det ska jag inte. Hur är det möjligt att jag har sån jäkla koll, och sedan faller som en pannkaka? Ifrågasätter mig själv sjukt mycket. Om inte plugg är för mig, vad är för mig då?

Jaja, tänker nog inte lyssna mer på folk som säger att "de inte fattar någonting alls" när de egentligen är skitduktiga. Sådant får, iaf mig, att må dåligt. Sorry, så är det. Är trött på att trösta och klappa på ryggen, och att jag sedan får ett "ja, det var ju bra iallafall". No way.

Om inte jag hittar något jag är bra på snart så blir jag galen. Egentligen borde jag inte klaga, brukar inte göra det. Men det rann över lite.


"Är det en lada på riktigt?"

Jag är så himla trött och sliten, somnade i Stoffes soffa med 2 kg lösgodis som revolterade i min mage. Jag har tagit mig hem till min säng nu, ska bli sjukt skönt att sova. Vi var ju på middag igår, jag stannade inte länge, eftersom jag och Vera fick för oss att spontan-festa. Så, jag drog med Sandra, en tjej som var där och såg ut att ha lika kul vid barn-bordet som jag, vi tog en flaska rosé och satte oss på cyklarna, hej o hå! Drickepaus mellan 2 åkrar på en landsväg någonstans i södra halland, kissepaus vid vallbergaskolan och sedan iväg till Ladan. Jag har nog aldrig cyklat genom så många åkrar som igår, heller inte vandrat genom så många, eller vält med cykeln så många gånger pga gräsknölar.
Det var sjukt kul där inne, bra band och allt gott folk! Cidern flödade och vi buggade loss på plankgolvet. Framåt två vinglade vi av hemåt, men eftersom jag tycker att det är läskigt att cykla själv i mörker, och vindkraftverken ser väääldigt läskiga ut på nära håll, så tog jag sällskap med Vera och Daniel. Som kraschade med cykeln, för Daniel "skjutsar döbra" - hahaha
Kom hem vid halv fyra, eller fyra, helt död i benen och med fruktansvärt skitiga fötter, precis som det ska vara!

Dagen idag spenderades på playan, vattnet var varmt! Spelade en massa beach boll, simmade som en fisk och ville inte kliva ur vattnet! Lagomt med stockholmare, en o annan brasse och såklart "nysvenskarna". Ey kompis, ja e fett sandig mare.

Imorgon kanske det blir ett dopp i familjens nya leksak, en slags pool.

Ey mare ska sova fett nu kompis.

Det här med Michael


På något vis är jag inte förvånad. Nej, hans sista konserter som han skulle ge, kändes som ett extremt sista skrik om jag ska vara ärlig.. Så, nej. Not surprised. Och ska man trilla av pinn så ska man göra det med buller och bång..

Jag tycker det känns konstigt, lite overkligt på något vis, jag känner mig lite ställd och paff. Möjligen inte över hans upphörda existens, men över den oenorma tsunami av känslor och sorg och saknad som jag vet väller över så många miljoner människor just nu. Den sensationen att så otroligt många människor sörjer Michael Jackson som om han vore av eget kött och blod, är total övervälmigande.

Jag fick min första cd-skiva när jag var sex år gammal, Dangerous var det, riktigt bra! Den hänger med än idag, om än lite skadad här och var. Jag fick en t-shirt också, med honom på. Åh! Det var den finaste tröjan jag hade, som jag envist hade med min fin-kjol. :)

Jag tycker det är tråkigt att han är borta. Men kanske han har det bättre nu. Tänker främst på hans barn, om jag ska vara ärlig.

Frukosten kallar, ha det bra allihopa.

Sooommar sooooommar soooommmaaaar

Hej å hå! Kan man annat än må lovely när vädret är så fint och sommarn just har börjat? Härligt härligt! Igår var jag Vera och Frida inne i Halmstad, uteservering, lite vin, massa pommes, glass, och bio. Ja, vi fick för oss att gå på bio mitt i allt och se The Proposal, den var helt fine! Gott o äta godis i mörkret :)
Veras Daniel och hans jobbarkompis "fartdåren" var på bio, så man kan ju inte vara sämre lixom! Ah just de, träffade någon jag inte sett på flera år, och han skulle flytta till oväntat place. Kul :) Men kan ju säga han flyttar på heeeelt fel håll!

Idag har jag jobbat och åkt ärenden, varav två av tre ärenden jag måste göra om/åka på igen, imorgon - yes! När klockan blev närmare åtta la vi av för dagen jag och mamma, så åt vi grillat ute på altanen. Sedan cyklade vi ner till strandpensionatet och myste lite till, men nu är det sängdax.. Jag ska sova på en sak i natt. Jag ska sova på om jag ska följa med mamma till blodgivningen imorgon eller inte. Hon säger man får jättegoda bullar och saft. Och goda bullar kan jag ge mer än blod för ska ni veta.

Vill ni veta något roligt? Något helt fantastiskt som jag är sååå lycklig för? Nej, de ska inte bygga godisgrossist i min trädgård, men jag har köpt en nygammal cykel!


I present to you: My new BIKE, my new love, my new everything:  




Här är den! Sååå Johanna!




Jag cyklar som en dam, slut på att vingla in i buskage!




Hej va de går! Cykelkorg har jag också, praktisk - och snygg! Precis som jag!




Hej då o god natt mer er! Puss

Vill ni se?



Långsjön, där jag växte upp! Smygtagen paparazzi-bild, jag tar bättre bilder när jag är åker upp i juli.



Thailand, Norra Sverige, same shit, different name.

Nu ska jag göra lite hemligheter och sedan iväg och luncha med mamma och Mange. Puss på er!!

Värt att nämna..

Att det ändå är väldigt bra att bo här, även om man känner sig som en mini-hitler som bofast.

"jag bränner mig aldrig..eller var det alltid?"

Någon mer än jag som alltid glömmer bort under vintern, hur mycket solen egentligen tär på huden? Brände mig i Kalmar, men har knappt varit ute sedan dess, och jag har redan glömt att jag faktiskt kan bränna mig. Igår åkte jag till stranden, (läs gick), och hade tålamod till drygt en timmas solande. Sedan gick jag hem och tvättade och idag är min hud lite öm. Lillasyster on the other hand, låg 7 timmar utomhus. Förstår ni hur lång tid det är? Har köpt solkräm a la 250 som hon får smörja sig med hädanefter.

Jag tänkte poängtera lite hur det är att bo i ett so called "semesterparadis". Igår skulle vi köra ut till Höka och springa, och jag blir så förvånad (not) när jag ser att Strandhotellet är helt och hållet fallfärdigt..Där man har drullat runt så många gånger under gymnasiet, smygit in på erotikmässan och gått på bal. Ni ska se hur det ser ut, hemskt om jag får säga-. Där blir det inga fler räkfrossakvällar!
Någn gör ett tappert försök till att öppna café/bageri/kiosk/dagligvaruhandel/allt-som-kan-ge-pengar ställe där i de gamla små söta paviljonghusen, tyvärr syns inte hans handskriva lapp bland allt buskage som är i vägen..Dessutom blir det inte så fint med  "Steakhouse" och någon sjaskig pizzeria ligger vägg i vägg i princip... Nej, det har sunkat ner sig rejält! Blir lika ledsen varje gång man kommer hem och ser hur det ser ut i de norra delarna. Om de kunde fixa hotellet iaf... Stranden är ju underbar verkligen, och det är ju bra att de försöker öppnalite nytt här o där, men med det gamla nerslitna och sjaskiga sakerna i mitten så blir det inte så kul.

Här i södra delarna är det anarki. Skulle slänga sopsorteringen och såg någon eller några, slängt allt skräp utanför kontainrarna..detta händer aldrig under vinterhalvåret. Turister. Helt plötsligt ska det byggas cykelväg på kustvägen, kanon för dem och mig som cyklar, men det är vääääldigt trångt helt plötsligt. Hatar när man är ute och kör med mammas bil och får möte med en i samma size, då förvandlas min fredliga färd till Ica Maxi helt plötsligt till ett chicken race där bara den modiga kan vinna - jag brukar blunda när vi ska köra förbi varandra för det är så jäkla läskigt.
Folk stannar inte vid stop-skylten "för det här är ju så litet place". Men hallå! Det finns massa barn! Och bofasta som inte är värda att köra över. Om några veckor kommer folk slåss om sista mjölken på Svens och kön till bageriet (som aldrig blir färdigbyggt) ringla sig ändå bort till blattekiosken nere vid stranden.

Imorse var jag på Svens och skulle köpa kattmat. In kommer en "dam" i morgonrock. HALLÅ!! DÄR GÅR GRÄNSEN!! 
Vilket var hennes statement? Vad vill hon ha sagt med att komma in på Svens i morgonrock? Jag tyckte det var sjukt opassande, med tanke på att jag inte änns fått i mig kaffe eller tvättat fejjan, men iaf tagit på mig kläder! Hur fasen skulle det se ut om jag och mamma började gå och handla i morgonrocken? En fin turist som ville ha något sagt med att vandra runt i trätofflor med bling-bling på och en morgonrock. Suck..

Tiil saken hör den, att i Torekov är detta något av en tradition sedan årtionden tillbaka. Man tar ett morgondopp vid morgonbryggan och sedan på hemvägen går man förbi bageriet och köper med sig bröd hem, därför kan man ibland se äldre människor vandrandes i badkläder och morgonrock med en brödpåse i handen ute i Torekov. Men på Svenslivs i Skummeslövsstrand klockan halv tio en tisdag? Njae... Fel.

Nu väntar jag. På något.

Hej!

En till..

sak att nämna om midsommarfirandet. Igår gick jag och boysen en låååång promenad i solen, med helt fel klädsel (läs mc boots och klänning resp. skor utan hålfot), sedan blev det en vända till donken och bakismat. Men, eftersom man har stranden bakom hörnet så satte vi oss i sanden och åt, det var super. Eller jag satt i sanden, de är lite finare i kanten och skulle sitta på en bänk. Jag fick inte plats. Men härligt var det! Sedan somnade jag nästan brevid min uthällda glass och jag fick 2 ton sand i skorna.

Gottgottgott.

Kvällen spenderades hos Vera, Daniel gjorde drinkar innan han åkte, det blev massa tjejprat, en halv flaska vin och Sex and the City filmen :) Och en massa konstruktiv kritik riktat mot huvudpersonerna...haha...





oj va de blåser!

Bilder :)



Flickorna varav några med blommor i håret :)



"Är det så sill ser ut?"



Leka så klart! Hur fasen får man fot i armveck och knä mot mage?



Vi vann!



Me and Soffipropp



Vera hade gjort underbara tårtor!



Som  Johanna åt med glädje



Ida avslutar kvällen med arr rocka fett på det temporära långbordet.. :)

Har massa underbara bilder, men ska hem till Vera nu på film och vin, så får uppdatera ngn annan gång, Hoppas alla hade det lika bra som jag.

Puss!

Var det partaj igår?

Jag har inte fått igång hjärnverksamheten ännu, så får förklara med hjälp av youtube och pics. Men man kan summera med sjukt trevlig kväll.






Kvällen började vackert med god mat och härlig sommarmusik. Ljuvligt!




Oj då...



Kvällen är slut!

Midsommar imorgon

...bäst jag slår igen pärmarna nu, är så trött så trött...Ska bli kul imorgon :)

Livet efter ungdomen

Svettas, blir uppsvälld och torkar ut. Hjärnar påverkas negativt och vi tappar känseln i "the life down under". Tack vare tv4 ser jag framemot klimateriet.

Ska nog inte kolla på "The Doctors".

Lite grillpics



Lite bilder från när jag o grabbarna grillade, tagna med min fantastiska mobil :) haha, men ENJOY






Han har sånt där smart "rullafram-bord"



Jag slappar och gör ingen nytta alls :)



De sliter med grillen...not..



Den här hänger på Toffes kyl och har gjort det i alla år. Stackars hans framtida sambo.. eller stackars mig, hamnar jag i en låda då? Nåja, bara det är en fin låda! Haha

Nytt försök. Tagning 2

Igår var det mysipys på Vegavägen 10. Efter att molnen försvunnit från himlen satt jag ute på altanen med Cosmopolitan och Olivia Joules. Inte drinken Cosmo, tidningen såklart. Drinken smakar apa. Lillasyster var på långpromenad och gjorde sedan sällskap med mig. Hon var duktig och åkte till jobbet, jag var duktig som drog mig till kick-boxningen. Det är ingen seriös boxning jag utövar där, men det är mer en självklar grej när jag är hemma i LA. Jag och Stoffe började när vi var små (gymnasie-små) och Ronny som håller i träningen tycker om när vi ramlar in, han är himla snäll. Stoffe kan dock inte gå dit mer annat än på söndagarna ibland, eftersom han jobbar dygnet runt. Jag tycker det är lite svårt att gå från boxning till kick-boxning, men tränarn vet att jag "kör mitt race" så jag behöver inte ändra något i min stil.. Såg imorse jag har blåmärke på kinden, men jag kan faktiskt inte komma ihåg att någon har nuddat mig där? Hmm... memory loss...

Dock gick vi ut på promenad i höka efteråt, vi gick 4 km och snackade en massa skit under tiden. Man får ju passa på när vi ahr egen-tid, inte ofta det händer! Sedan åkte jag hem, åt lite god lax och kollade på en film, somnade innan halv tolv. Snacka om underbart!

Klev upp lite tidigare idag och jobbade lite, eller vad man ska kalla det. Jobba vet jag inte om det är, men jag sorterade upp papper och förberedde för bokföring. Och lite till, äh! JAG JOBBADE. Och kollade när downs-syndromkatten lekte med mattan, han gnager på den. Och jagar sin egen svans och blir jätterädd om jag skulle röra mig eller säga något medans han leker. Då blir han rädd och springer iväg så mattorna flyger här i huset. Cilla är inte heller helt normal, hon äter mat med händerna. Hon tar det på tassen och stoppar sedan in hela tassen i munnen. Vilka störda katter Mange har. Men men, de är ju lite egna och det ska man vara :)

Mamma och Mange är borta till måndag så jag och Ida leker själva, vi ahr inte haft ihjäl varandra än, även omjag velat hänga upp henne på en krok på väggen ett par gånger..Förstår inte hur en människa kan tillbringa så många timmar i en soffa som hon gör? Och inte se allt som händer runtomkring... Jag ska också bli sådan. Som det är nu får jag krupp om jag sitter i soffan under en film. En film, sedan måste jag göra någonting. Kanske också lite fel?

Hmm...what else...Midsommar snart, vad ska packet göra? Här blir det fest iaf, och jag är så glad att det ska regna och vara skitväder, I LOVE <3 Älskar svensk sommar, är så himla glad att jag inte åkt iväg någonstans. Regn och 15 grader är optimalt för mig, då får jag ligga i soffan och dröna och använda en massa tjocka kläder och mysa. OM NI INTE FÖRSTÅR MIN IRONI SÅ ÄR DET DAX ATT FATTA ATT JAG HATAR KLÄDER!! OCH REGN OCH 15 GRADER!!

Jaja, nu ska jag städa upp min frukost och bädda säng etc. Jag skrev värsta feta inlägget med bilder o allt igår, men det gick inte att ladda upp, skitblogg. Ofta de knölar tycker jag. Hehe, nu ramlade Mini ner från pallen, vi har höga barstolar vid köksön och ibland missar han stolen när han ska hoppa upp. Det är något fel på den här katten...

Hej på er!

Jag är så full

Är full av bönor just nu, skulle kunna åka bil helt ekologiskt om ni förstår.

Idag har jag varit hemmafru/bondmora. Min styvpappa ville alltid att någon av hans bredrumpade döttrar skulle bli bondmora med två skorstenar, jag ligger nog närmast det just nu, fast utan skorstenar och bara två katter som djur. Har nämligen tvättat, strykt, städat, farit ärenden och gjort ren spisen så den blingar värre än ett blattehalsband. Nice work Nena!

Ska promenixa hem till Vera o Daniel snart och planera midsommar med Vera, hon skulle bjuda på fika  - vi får se om jag får i mig något ovanpå bönorna..

Fick sån lust att snorkla innan! Underbart vid Algarvekusten, men det finns säkert bättre stränder här i världen med saker att titta på i vattnet också, där fick jag leta fiskarna och de rymmer ju när man kommer. Eller så såg man en o annan snorklare under vattnet. Men jag vill iaf kunna gå runt i bikini utan att frysa häcken av mig och bada i skyhöga vågor igen..saknar det. Tråk.

Well well, min fot gör sjukt ont också, så snor nog Idas cykel sedan, istället för att gå, den är lite svullen också :S

Haha, Mamma o Mange drar norrut imorgon, mot Ume, Ida visste ingenting och jag fick veta i lördags. Kul om jag och Ida inte märkt de dragit, haha! Wiiie huset för oss själva! Party on midsommar! Jaja...synd man inte är så wild så att man njuter av föräldrafritt.

Ha de bra alla! Puss

Musik så här på kvällskvisten

Kolla här... den här låten spelade alltid dj'n för mig, riktigt söt människa. Och, jag måste säga att även om bilden här är kass, så är hans höftmoves högst inbjudande!  Snyggo :)

Ok, I give you hope!





Älskar't.

Och till mögel ska du åter bli..

Pust... gud vad jag har mognat! Jag har gått från att vara grön som i ny till grön som i mögel på en natt! 22 år och fruktansvärt onaturligt vis. Byäldste och viseman i ett: Johanna Berglund

Vaknade sju, klev upp kl 8 och tog mitt ansvar - jag sorterade papper och åkte ärende. Nu kan jag dock inte jobba mer idag, så då tvättas det och körs med lillasyster, precis som en riktig storasyster.

Det var kul igår, det ringde folk från hela världen och vi åt massa god mat, sprängdes nästan! Fast att vi bara var närmsta familjen spårade det nästan ut för alla är så flamsiga, men det gick ju!

Jag har inget tålamod till att skriva, så lägger upp lite pics. Har oerhört mycket viktigt för mig idag, så måste gå!


Jag bakade ju bröd som sagt


Och här har ni resultatet!


Greksallad! Dögod med bl a rödvinsvinäger och sjukt mycket fetaost.



Fyller man 22 får man gå i morgonrock och dricka rödvin! Sen att grabbarna kom medans jag fortfarande gick runt så här, och fixade benen gör inte så mycket :)


Jag och Stoffe, firat fördelsedagar i 7 år i rad nu.


Som sagt.. why act normal..


Och ju konstigare relation desto bättre, eller vad säger du Anders?? Haha :)


3 glaset vin.. eu mereco...


Orkar inte lägga upp fler bilder nu, men ni get the picture, jag hade kul :)

Två ankor på vattnet

Idag fyller jag två ankor på vattnet, ni som inte förstår får klura på det.

Har bakat och stått i hela dagen, men blev "tvingad" till sovmorgon av mor min, tack :) så det har inte varit någon fara med att man ska bli trött, var hos Beccs igårkväll, jag Vera och Sofie, det var jättetrevligt! Underbart att prata ikapp sig lite, ni är ju underbara! Himla många bra citat och garv..

Ida hade sin skolavslutning igår också, hon slutade nian. I ösregn. Lång historia men jag blev träffad av två vattenballonger, inge större skada skedd eftersom man redan var dyblöt ;) Men pojken som kastade ballongen levde farligt, jag är ju inte direkt känd för att vara lugn och sansad av mig. Kunde lika gärna satt efter honom och tryckt ner han i rabatten. Men ska ju inte skämma ut Ida!

Ska gå och göra mig respektabel och presenterbar nu, men slänger upp lite bilder från igår och idag. Det kommer folk snart, och jag tänkte bli full.

Hej!


Beccs och Sofie :) Balla tjejer det där!



Vera och vad-hon-nu-heter, linslusen
.


Här är hon igen, nyvaken och dan, och lite äldre. Med traditionell köttbullemacka. Mamma gjorde hemmagjorda köttbullar som känns bättre att äta för en som är kräsen vad gäller kött.





Cilla-bitchen ville också ha macka. Suck, alla djur i det här huset äter som lastbilschafförer...




Jag gör grekbröd med oliver, älskar att baka men idag blir det halvfabrikat.


Ha en trevlig lördakväll alla glada!

Nu ska jag i partyklänningen!

-tjoho...

är så himla trött nu... har lagt ner jobbet för idag, varit uppe sedan sju och jobbat...

jag är en sims-gubbe som har en röd grej ovanför huvudet och jag släpar benen efter mig till sängen.

Boa noite...

Tjohooo

Nu är sommaren färdigplanerad! Allt utanför planeringen är bara bonus! :)

Jobbajobbajobba

Förresten, har ni sett att kossor tydligen mår bättre av att gå inne? Dumaste jag har hört någonsin.

Va?

Jag fattar inte, nog för att klockan är fruktansvärt tidigt och jag redan varit vaken så pass länge att jag sett två nyhetsomgångar, men ska det bli fult väder idag? Det är ju sol och blå himmel. Jaja, säg den väderlycka som varar. Senaste tiden har jag varit hemskt bitter ang. sommar-sverige. Vad var det som var så mysigt med svensk sommar att jag inte ville stanna utomlands längre? VAVAVA? Skit.

Idag blir mera jobb, konteringar och sådana där konstiga kvitton som man inte riktigt ser vad det är, eller när det är. Och felaktiga fakturor, det är min favorit. Det är ganska roligt också när folket försöker få plastikkirurgi avdragsgillt.

Hej på er, försök ha en trevlig "sommardag".

Manlig?

Va roligt, för någon dag sedan så satt jag och pratade med lite folk om vad som är manligt och inte, och vad en man egentligen är. Tror detta kom sig av att jag är oerhört anti till ordet kvinna. Men iaf, nu visar de på UR ett litet reportage angående samma ämne. En man är tydligen en musklig varelse i kostym, som inte visar känslor och ligger med allt som har två ben och en p*ppilu*a.
De har intervjuat flera personer och har haft diskussioner i klasser. Men, jag tror att de flesta säger dessa stereotypa svar för att "man ska svara så". Jag betvivlar att man idag ser på ordet manlighet på detta grottmännisko-sätt.

Jaja, jag ska ner i konteringsträsket. Det går bra :)

Avslutningsvis kan jag tillägga att en man, för mig, är en som accepterar sig själv, och andra, för det dem är. Som inte försöker vara någon annan och som ställer upp för sina nära och kära.

Hej!

How was your day?



Nationaldagen, Mange ska ut o åka moped med de andra pojkarna. Märk att Johanna inte dragit upp persienen - ajaj fy!




En sjukt sliten Johanna. Tårta sitter som smäck i magen. Runt magen. Malins kladdkaka igår var underbar!




Mange går på tårtan när "jag inte ser"



Kaffe tack!



Silla är det synd om för hon fick kallbrand i svansen, men...



Silla är egentligen en bitch



Jag och mam certinhas.



Som vanligt så kan inte min kassa kamera fånga vackra saker på bild..




Haha - vem orkar vara seriös alltid?


God natt med er! Min dag har varit toppen, jobbat och ätit tårta och spontanbokat en resa utomlands. I love. Ska sova nu, imorgon blir det hard core Väla med Stoffe, Lillasyster ska ha en bolero tydligen, jag trodde det var en typ av bulle, men det är någonting man har på sig har jag lärt mig. Natti!

Jag som liten



 







 



Yes - detta lyckades jag rädda från vår skräpdator här hemma! LYCKA! Från tv i Brasil, hade varit där några veckor och hade feber och förkylning. Var inte på humör för att vara med på tv, och alla tjatade om att ja inte änns borstat mitt hår
 - so what?

Tenta imorgon

Känner mig helt oförberedd, ungefär som att man ska åka uppskjutet, eller fritt fall. Eller gå in i spökhuset, ännu värre. Helt oförberedd, men man kan inte göra så mycket mer än att åka med. Har ju försökt stanna tiden flera gånger, men det lyckas aldrig. Pust! Kört hårt!

Det blev en tidig kväll igår, var hemma halv elva igen, riktigt skönt, men var sjukt hungrig och blev papp-liknande middag. Som kartong. Pratade med Portugal en stund, sedan kunde jag inte somna igen, så man var ju vaken way to long som vanligt. Ser hemsk ut, finna mellan ögonen och påsar stora som kaffefilter under dessa finn-beprydda ögon. Lovely.

Jag drar hem imorgon efter tentan, ska inom Malin på fika och sedan blåser jag till Växjö där jag ska träffa en kompis en snabbis, och sedan till L.A. Jag är så rastlös... men som as you girls know så jobbar jag på det.

Ska..ja, vad ska jag? Det är packat det som går och bilen fylld med det som går ikväll. Ingen tv har jag. Vad nu då? Internet? Vad gör man på Internet?

Hej på er, skriver kanske imorgon när jag är hemma i Laholm, vi ska nog till Båstad en sväng, så risken finns jag skiter i er.

Ha en bra sommar alla som jag inte säger bye bye till, ses till hösten, pigga o glada, bruna och snyggare!

SARA! Njut för fan! ;)  Jag vill ocksååååå! Puss på dig! 


Hej jag går ut nu

Skulle inte, men ska bort på byttan en sväng o säga hej. På så vis behöver jag inte ligga vaken i sängen till tre som alltid, jag kan sitta vaken på byttan ett par timmar, sedan går jag hem och är nöjd för att jag gick utanför dörren, har inte gjort det sedan i söndags. Om man inte räknar med min springtur i ösregn idag. Det var skönt, banho de chuva. Hej på er!

Släng av damp..

Vaknade och såg solen, tänkte ta min vända på stensö innan kalkyleringen svärtar ner min dag. Men nej, det började ösregna och hagla, så jag kom aldrig ur min pyjamas. Sitter fortfarande och myser med kaffe och banan.. Den blandningen får mig att känna mig som en apa, trots att apor inte dricker kaffe, vad jag vet.

Nu är himlen blå utanför mitt ena fönster.

Det har parkerat en husbil så nära mitt andra fönster, så jag ser faktiskt inte himlen. Ser fula bilstolar och en skitig bilruta, kan heller inte öppna mitt fönster, jävla as. Om jag vore gravid arg kvinna hade jag gått och punkterat däcken och klottrar på den, men nu är jag snäll tjej i rosa pyjamas så jag sitter och tittar på den, och önskar en traktor kom och prejade ner den. Tankekraft!

Favoritlåt.



Ha det bra allahopa :)


Natti!

Mitt rum ekar. Det är kanske bra, ett tomt rum ger plats åt nya saker, nu är jag på väg någonstans! Fått krupp här efter några månader, miljöombyte blir fint. Västkust och ny familjmedlem, spännande! Nytt jobb också, spännande nummer två! Ny sommar också, får vi inte glömma.

Maria kom förbi och hjälpte mig med soffan, frivillig hjälp är guld! Så, alltså, min soffa och byrå är borta, foton borta från väggarna och konstiga saker borta från fönsterkarmarna. Tomt. Men skitigt! Städa blir på fredag efter tentan. Jag åker hem till Laholm på fredag redan, längtar hem jättemycket nu, donnow why.

Lägger upp lite pics från beachpartyt, de som var "rumsrena" (som om jag brukar bry mig).

Puss alla!






Me me me me all about me



Fridaaa, jag vill också ha jordgubbar!

Malin och Frida - snyggos!



Grabbarna smågrus var också i farten :)




Sara - det var så vi blev bakfulla! Man blir bakfull av att kånka på vinet hela dagen! :P



Maria med pinnar i håret :) Sushibestick ska man äta med, inte formulera frillan!




Jag och Justinas hittade inte playan?

Så är det..

..den som gapar efter mycket, får ofta sendrag i munnen.


Bra start på dagen - inte Kellogs K då alltså...

Hello bebisar

Jag somnade halv fyra inatt. Låg och tänkte på allt möjligt, flygplan som störtar, GM, min onda lingonmage, putsa fönster med såpa - går det? Orkar jag bära TVn?
Ja, sådant ställer till det ibland.

Så åkte på apoteket imorse, och vad tror ni jag gör? Går helt sunkig inne på maxi och plockar åt mig godis, tio på morgonen! Vet inte om detta är en förbannelse eller ett privilegium att man gör så och skyller på att man är tjej? Glömde köpa skithuspapper, så Pillan får väl använda gamla skisser och jag gamla tentor. Helt borta i huvudet idag, ställde just in kaffekannan i kylskåpet - har jag en propp i huvudet eller?

Ska lägga mig med min bok nu, den är så bra :) Har en annan också, Gabriela, Cravo e Canela - den är sjukt underhållande.

Palla göra något idag alls!


RSS 2.0