Men bli mörkt dåå!!

Varför blir det aldrig mörkt ute så man kan lägga sig och sova? Vill det ska bli torsdag eftermiddag nu nu nu! Hellre lördag morgon :)

Har haft en så bra dag idag. Mitt rum och resten av lägenheten lyser av renhet och det luktar såpa överallt. Sakerna är inslängda i bilen också, redan! Måste ju vara förbered! Fredag förmiddag åker jag upp till Stockholm och kommer aldrig mer till Kalmar. Jo då, jag kommer. Men inte försen om en vecka.

Nu kollar jag på de där snygga och rena damera i Rent Hus. De får mig att vilja börja städa igen - haha! Bakteriolog thats the shit!

Hmm... har inget mer att komma med. Känner mig lite som IQ badboll nu, så... man kanske kan sova snart?

Ah, det här spelar jag nu. Bland annat bra.




:)

Fri lek

Johanna måste slappna av. Min mamma säger alltid att jag måste kunna relaxa mer - vilket jag tycker är lite motstridigt efter eftersom min mamma är det mest speedade och "superwoman" liknande jag vet. Vart tror hon jag har fått det ifrån lixom? Haha, lillasyster däremot, där har vi en totalt avslappnad person. Hon tycker det är för stressigt att städa rummet OCH gå till skolan samma dag...haha..

Så iaf, idag ska jag sitta här och göra ingenting. Ska ta en runda på stan och införskaffa lite saker. Klippa till frillan på Åbergs, jobba lite (dvs sortera papper, kan man se om terapi), jag ska ta en lång springrunda på Stensö och laga god mat. Packa inför fredag och storstäda ska jag också göra! Härligt faktiskt.

Ser framemot Stensö, det är så fint väder idag. Saknar dock en springkompis. Det är skönt med egentid, men det är trevligt att ha någon att springa med. Haha, jag och Stoffe hade alltid så kul när vi sprang, fast att han är större än mig höll han mitt tempo. Vi var riktigt duktiga!
Kommer ihåg när vi tog rundan i Båstad och efteråt låg vi på bryggan och kollade rakt upp i stjärnorna hur länge som helst, tills vi blev kalla. Eller den gången i november, då vände vi hemåt eftersom Båstad kan vara ganska läskigt då det är öde och tomt, mörkt och dimmigt med blåst. Som en spökstad. Så det blev varma mackor och te hos mig istället. Najs...

Jaja, får väl kuta runt här i Kalmar ensam då. Haha

Nu ska jag...hmm...klä på mig?

Hej på er!


Bara en till...


Den här kvinnan, Ivete Sangalo, är nog världens vackraste och underbaraste sångerska. Sånt drag alltid. Om jag hade pengarna hade jag åkt iväg bara för att gå på en show. Mas... você me leva?


Istället för kvällslektyr - kvällsmusik :)

Den här låten är för bra. På dansgolvet med folks om gillar att dansa är den oslagbar. Kan vara för att jag har så roliga minnen :)




Den här är lika bra. Om inte bättre?





Nya krafter, utan att vara hurtbulle.

Ja, det går trögt för många och saker och ting blir inte som de borde bli. Jag vet inte vad jag ska säga, "hejja hejja friskt humör" känns opassande. Jag vill inte låta som en friskis- och svettistant. Men jag hejjar på er.


Affäresredovisningen är nedlagd - för denna gången. Kan hända jag tar upp böckerna igen i slutet på sommaren, beroende på hur utfallet blir på tentan. Vi lämnade in caset imorse, jag och Tina. Säger jag och Tina bara, eftersom vi glömde bort Jonas. Vi satsar på komplettering, men känns bra att lämna in något som man sedan för göra om. Ganska mycket göra om. Jag såg då vi slängde arbetet i lådan att jag har tydligen skrivit om två olika företag... Men å andra sidan satt vi igårkväll "vi ses halv nio på facebook" - är det någon som vill vara med i vår superseriösa grupp? Jonas var väl kanske nöjde med sovmorgon?

Träningen gick bättre idag. Den gick bra igår med, men jag belv lite för trött på slutet. Så trött jag itne kunde lyfta mig från golvet utan satt där med mina röda lindor och svettiga urtvättade äckliga JL-tröja.
Idag hade vi ingen tränare - de satsar hårt på oss i tävlingsgruppen. Not. Men vi klarade oss bra själva! Jag har ju boxats i några år så man blir inte så osäker längre. Jag vet vad jag gör fel och vad jag gör väldigt bra. Men, jag belv så irriterad när en kille sa "försök slappna av mer i axlarna". Jag kände bara för att skrika åt han: Ja, men gå inte som en baktung potatissäck då din jävla fjortis. Upp på tå och sluta stirra i golvet. Så klart sa jag inget, snäll som jag är. Men jag hörde heller inte vad han sa. Jag är ganska envis.

Ikväll tänkte jag dricka te och mysa i soffan, men det tog så lång tid efter träningen och jag lagade en stor pastatallrik. Nu vill Johanna sova och ta igen lite krafter.

Valborg är ju snart här! Maria har fest och det blir nog himla roligt!
Dagen efter ska jag til Stockholm, och spendera kvällen med min allra bästa Amanda. Vin och middag med eventuell utgång - fint det! LÖRDAG KOMMER ANA, MARIA OCH JOÃO!

Hej svej på er alla söta!

En dalahäst

Kolla vad jag fick på min mejl av Ana. Hennes dalahäst har varit i norra Portugal och ätit middag vid floden.




Vad händer?

...hände något mycket märkligt på träningen idag. Jag skriver kanske om det sedan, det är för nära inpå nu. Men sedan kanske jag glömmer det - så who knows, du får kanske aldrig veta?

Jag ska sova nu.

Vet ni.. jag skulle vilja vara så här glad igen.



Precis innan ett asgarv.



Betty och Ana



Även mina fötter var glada :)

go natt

såg NU att vi tydligen skulle göra bdugetuppgifter tills imorgon. verkar som att jag är både blind och döv?

Kollar på fyran nu, men jag tycker inte att det där van feteren är bra..eller vad det heter. så jag stänger helt enkelt av :)

Ja, om någon har snott mina skedar får ni gärna lämna tillbaka, helt plötsligt har jag inga skedar?? Vem slarvar bort dem i mitt o Pillans minimala kök? Fattar inget.. de var dyra!!!

Go natt med er, jag är helt slut.

Söndag.

Mamma och Magnus kom imorse - mycket trevligt! Vi har haft picknick och gått på stan. Och druckit 500 liter kaffe eftersom alla tre var rätt slitna :)

Sedan ramlade Sara och Maria för att titta lite budget och njuta av en daimglass! Underbart gott med glass egentligen, fast jag aldrig har någon längtan efter det. Kan ha att göra med min hopplösa laktosmage.

Hmm.. sitter och funderar på min capoeira..det var så länge sedan. Det var så stort i mitt liv, och så bara dog det ut. Kan ju ha att göra med att det inte finns här i Kalmar. När flyttar till Stockholm ska jag ta upp det igen. Det är det mest befriande som finns i hela världen.. Varför kom jag att tänka på detta nu helt plötsligt?

Här är en video med lite vänner i. Örs, känner du igen han som kommer runt 4,23?




Jag drar ut på Stensö nu. Bye bye.

Ändå inget vettigt för mig

så då kan jag visa världen Tinas vackra vardagsrumsbord. Hon har skaffat ett nytt, men jag tycker hennes sambos har dekorerat detta så fint. Life as a student.



Bilden är ju tagen med mobilen, kass kvalite I know :)



Så här ser det ut när vi pluggar.. fem på eftermiddagen. Vin någon?

Vilken dag..

jag har suttit klistrad i Tinas second-hand soffa i flera timmar. Med en skavande bh och enorma påsar under ögonen. En  riktig pudding har jag varit. Ätit mängder godis, kaffe och SUSHI. Gott. Men, jag har ändå fått en del gjort, det jag har gjort idag har gett upphov till en mängd följdfrågor. Varför är det alltid så? Man tror man förstår, men så händer något, och då förstår man plötsligt ingenting. Är det inte så med allt?

Iaf har jag suttit med en skavande bh hela dagen. Kunde ju itne dirket slita av den i Tinas soffa, hon bor ju med 1700 grabbar. Lite störande att alla skulle ut i solen. Och Freddelino och Rikard med. Men jag var ute i solen imorse :)

Typsikt att det är löningslördag, solen skiner och alla ska ut - då sitter Johanna och har varken tid eller lust. Whataf..?

Kanske blir som den dagen vi hade inspark på jobbet i somras.. Johanna och Jenny ska inte dricka alls. Men slutar med att vi springer och näckar med två grabbar (hej svej), kläderna flög av i farten när vi sprang bort på stranden, och Jenny hittade inte sin bh efter det. Efter att hoppat i vattent vid bortre bryggan, då sprang vi bort till morgonbryggan och hoppade i igen. Alger och vågor bara sköljde över oss och det var så himla härligt. Sedan in igen, dansa några varv (med havsvatten och alger i håret), tur man hittade lite av sina kläder igen. Men det var najs.. en sådan sak händer bara en gång i livet. För mig varje sommar om man tänker efter...

Nu ska jag sova lite. Blir middag ute ikväll med kompisarna. Ja, jag har kompisar. De ska på bio sedan, men jag somnar nog bara då, ojojoj...

Hej svej.

Sol i sinne, affärsredovisning inne

Ska hem till Tina nu och grotta ner mig i affäresredovisning och glömma bort hur alla andra har kul.

Ikväll blir det mat med tjejerna och bio, ska bli najs :)

Jag var ut och sprang en runda imorse, samma som innan. Det är så skönt! Synd bara att mina fötter håller på att gå sönder. Kände detta när jag var halvvägs genom långa rundan, utan att veta exakt hur långt jag hunnit...så jag vände och sprang som en galning hemåt eftersom jag hade så ont och ville bara ta av mig skorna..så jag är helt död i kroppen nu.

Håller på att tvätta, trots att jag ska möta Sara och Maria om fem minuter. Jag är inte så bra på at planera.

Hej så länge, och ha en skitbra dag allihopan! Och för alla er som ska sitta inne, it aint over yet! Fler soldagar kommer garanterat!

Hjärndöd

Är helt slut i huvudet efter en heldag på bibblan. Ska bli skönt med lite grill o chill ikväll..

Orkar inte änns skriva på tangenterna.

Förinbetalda uttäkter, sidoskrivna planavskrivningar och debit och kredet..


Just one more..

..har ju inget annat vettigt för mig försen flickorna kommer.

Här kommer Wegue Wegue med Burka Som Sistema. Guld - så underbart rolig låt :)





Wegue, wegue wegue wegue
Wegue, wegue wegue wegue..

Så här..

Stensö är vackert. Idag var det extra fint. Jag sprang och flåsade i över en timma och på slutet kunde jag inte sluta le. Fötterna gick återigen av sig själv och jag kände mig som en älg. Innan jag begav mig hemåt satt jag och kollade på småbåtarna och dinglade med benen på en brygga. Jag vet inte hur man kastar macka, men visste jag hade jag gjort det. Jag har rett ut mig själv. Om en timma kommer lite goda vänner, så ska vi till Söderport och förvilla kvällen. Underbart! Det är det jag behöver.. Vänner och lite egentid. Det är jobbigt, fortfarande, men att vara med de jag tycker om, och veta att det finns någon där om jag skulle behöva, gör att jag kan känna mig så där glad och positiv i alla lägen. Tack! Nu ska jag torka mitt hår och sminka mig. Ja, lite tjejigt kanske. Men jag är tjej.

Här nedan har ni en av världens bästa låtar. Ja, jag vet jag tycker Wegue Wegue är världens bästa, men det är olika kategorier. Den här låten pratar med mig. Wegue Wegue bara flirtar ;)





Ana Carolina - Quem de nós dois

No vão das coisas que a gente disse
Não cabe mais sermos somente amigos
E quando eu falo que eu já nem quero
A frase fica pelo avesso
Meio na contra-mão
E quando finjo que esqueço
Eu não esqueci nada.

Ränslakan

Rannsakan. Jag ska ut på Stensö nu, det blir ingen boxning ikväll, för jag måste ha egentid och tänka över ett och annat.
Visst, ibland har andra svårt att förstå mig, men när det går så långt att inte änns jag själv gör det - då har björnen rymt från zoo. Det har gått för långt alltså.

Om man ändå kunde gå tillbaka till att vara i känslomässigt standby-läge. Jag brukar driva med folk som känner saker, och säga att det är pjåskigt fjant. Fast att jag är något av det mest känslodrivna som finns. Är inte det som att skita i det blå skåpet? Sådana fall har jag skitit massor på sistonde.

Skriver kanske mer sedan, har massor att plugga, och massor att umgås.


Vem är Ana?




Här är jag och Ana, som jag alltid babblar om. Min lilla vän :)

Where did it go?

Så känner vi alla någon gång - poff! Där försvann den. När klockan är 15.00 blir vi stressade för att dagen nästan har gått, vi försöker dra på lite, öka tempot så man hinner mer. När klockan är 15.07 har vi insett att det går inte - så då ger vi upp. Vi har ju ändå försökt hålla kvar vid dagen.

Tiden bara springer iväg.. helg efter helg efter helg. Alla tänker snart är våren här. Vi som läser affäresredovisning tänker snart är tentan här...och kalken...

Jag har haft en bra dag idag. Varit ute 17 minuter, då jag cyklade till ICA och skulle handla, kom hem med keso och morötter - och en påse godis. Annars har dagen bestått av att äta, glo ut genom fönstret och misshandla min övningsbok i redovisningen. Om någon är asbra på att förklara överavskrivningar så hit me! Jag trodde i min enfald jag förstod, men övning 8.3 sätter blockad i skallen på mig. Vart kommer siffran 200 ifrån? Jaja. Nog om det här crapet.

Pratade länge med en go vän med. Ja, jag anser vi är på det stadiet att man kan kalla honom för en go vän. Govän. God vän. Kände honom när jag var 18, men vi tappade lite kontakt och på senare år har jag bara vetat om honom. Men vi har haft väldigt kul! Och alltid skönt att prata av sig med honom. Just det! Kommer du ihåg att vi var i Helsingör? Den lilla detaljen hade jag glömt av. Härligt väder var det också.

Jag skulle gått och kollat på alla som sjunger ikväll, men är så fruktansvärt trött..då har jag ändå power napat. Jag Grannen spelar musik, jag har lust att gå dit och sparka sönder hans musikanläggning. Här har du för att hålla mig vaken onsdanätter! O här har du för att stöta på mig och sedan presentera din flickvän! AS! Nämner inte vem av mina grannar det är, men han tyckte det var lämpligt att först fråga mig om jag ville följa med "o kolla på hans gitarrer" för att sedan veckan efter presentera sin tjej för mig, när jag och Vera hänger i baren på puben. Tänk om jag hade sagt: Åh, sorry jag var lite av förra veckan och rynkade på näsan, men jag kan gärna följa med upp ikväll. Jaha, du hade tjej? Svin.

Go kväll med er allesammans! Imorgon är det träning igen som gäller. Glömde mitt tandskydd sist, så pinsamt. Har aldrig hänt, under alla år.. Så jag fick kroppssparra mot en kille som är mycket större än jag, men har världens sämsta självförtroende. Så dåligt att det blir jobbigt. Tillslut ville jag hålla med honom, bara för att få tyst på han. Men det gjorde jag ju inte..men jag fick heller inget ut av vår upplevelse. Hoppas han fick det iaf. Om inte annat fick han sämre självförtroende när han försöker rulla och går rakt in i min höger med öppen guard. Jaja..snöade jag in på detta med.

Hej då.

Full rulle

Tenta snart, och jag har ingen koll alls. Har inte änns tittat på det här med budget - hur gör de där som sitter och pluggar 24/7? Hur gör dom? Och de som alltid får askalas betyg på tentan? How do they do it? Plöööh....älskar alla mina vänner som har kuggat sig på denna. Älskar alla som kuggar sig på affärsredovisning.



Annars blir det nog en rolig vecka, ska på puben en vända ikväll, och imorgon är det kanske söderport? Fredag och lördag lite grilliegrill, vädret ska ju bli toppen! Söndag kommer kanske min mor och hennes kille - skulle vara jäkligt najs!
Börjar dock bli förkyld tror jag, har lixom ingen ork i hela kroppen. Sitter som en gammal mjölpåse och glor, och klagar med jämna mellanrum så klart!

Ahhh...de va så najs o ha Vera här. Komma tillbaka? I övrigt tycker jag det händer för lite oväntat. Hela helgen var iförsig ganska oväntat med salsa och alkohol, men ändå. Kan ingen komma med kaffe och bulle till mig? Gevalia?



Vera, jag och Mary



Sara, jag (i vanlig ordning) och Frida, Frida tentaslaskade. Vi andra bara slaskade.



Okej, jag har just kommit på varför jag kanske kuggar affärsredovisningen...Byebye.

En del av helgen..





Vera var ju här, alltid lika rolig!



Och vi grillade vid fängelset



Maten blev väldigt god, och nyttig. Säger inget om kleggamackorna vi åt till.



Var Sara grillmästare?



Härligt med eftermiddagssol!

Ett litet ps innan jag lägger ner datorn.

http://www.youtube.com/watch?v=OpYR7ilLbfo


Detta är nog något av det roligaste som finns. Får mig alltid att hoppa av glädje!

Tankar från sängkanten

..ja, jag sitter på min sängkant nu. Vera har just åkt hem, och jag har ätit frukost och städat upp efter vår roliga helg. Ska ta tag i affärsredovisningen nu.

Känner mig varm i kroppen, ungefär som att jag har legat i solen en förmiddag på verandan hemma.

Funderar på sommaren, ska bli en fin sommar i år. Han som styr har en del att kompensera för - sommaren 2008 var inte rolig. Wilma blev sjuk och det regnade alltid. I år ska det bli fint väder och jag ska ha det jättekul alltid, hela dagarna ska jag ha kul. Alltid! Jag ska umgås med barndomsvän och äta för mycket glass. Jag ska inte längta bort som alltid, jag ska fokusera på vart jag är och vad jag gör nu. Ja, ett nyårslöfte mitt i april. Måste fokusera på nuet.

Annars är det lätt att jag försummar vänner och de jag har omrking mig, bara för att jag tycker det kan vara bättre någon annanstans. You all know me, kan man vara mer flyktig? Varför? Jag har det ju underbart alltid där jag är, och jag är alltid i goda vänners sällskap och har alltid en familj att ringa när jag behöver prata. Varför lockar det så mycket att åka iväg? Eller att göra något nytt? Är jag verkligen så rastlös som jag känner mig? Jag tror inte det.

Jag önskar ibland att jag var den där lugna, tysta och inte så kaxiga saken. Som nöjde sig med att vara där hon är, där hela världen är där hon är. Det är egentligen kanske bara att bestämma sig för att vara nöjd, så är man det? Kanske jag inte har träffat den där som får mig att vilja stanna till? Många vänner träffar pojkvänner, flyttar ihop och pratar barn-namn. De har någon som tar hem dem när de druckit för mycket drinkar och de har någon som säger "älskling, jag tar tvätten". Jag har också haft det, men som med allt annat, så börjar det krypa i mig och jag måste slänga iväg allt. Börja om, börja på nytt. Tvivla på alla och tvivla mest på mig själv - jag är ju inte "flickvänstypen". Vem står ut med en som pratar konstant och aldrig står stilla? Och som dessutom är snabb i kritiken och i käften.. Missförstå mig rätt, jag är inte intresserad av någon som står ut med mig.


And that is the way it is..

Tack för astrevlig förfest Johanna! Edwin är värsta grymma drinkmixarn' :)

Idag blir det 200% plugg och städning, det var superkul att ha Vera här, alltid go o gla'!







Pratar med Eva, hon saknar mig så som jag saknar henne. Vem förutom hon råkar köpa en bil på e-bay? Hoppsan.

Hoppas Malin kom hem bra, måndag drar cirkusen igång igen, boxning boxning boxning. kontering kontering kontering.




Saudades, good times, obrigada por tudo.




Eva and Michaela <3



Sen gick vi till Shake.

Högt blodtryck

..det är det jag får av vissa människor i min släkt. Här sitter jag i godan ro och pluggar affärsredovisning och funderar på inköpslista på maxi, då ringer mamma och påminner om att mormor fyller år. Oj då. Jag glömde.

3 minuter efteråt får jag ett sms från mormor där hon frågar om jag glömt henne - nej det har jag inte, jag har bara valt att inte tänka på henne idag.

Så jag ringer upp mormor och lyssnar på de krämpor hon har, hur ensam hon är och hur besviken hon är på mig, mamma och lillasyster. Jag blir irriterad och säger till min mormor för första gången i mitt liv att hon inte kan hålla på så här, hon kan faktiskt höra av sig hon med. Jag har dessutom inte pengar till att ringa till Finland stup i kvarten, och kort har jag skickat flera gånger, från Portugal. Jaja, hon förstod och vi la på som goda vänner. Tur det - har ju bara en mormor :) Tycker om henne, men blir så jobbigt ibland. Om hon bodde närmare skulle jag inte ha dåligt samvete för då kunde man hälsa på och ringa henne titt som tätt. Men en resa till Finland? Ehm, bara om någon sponsrar mig.

Nu ska jag på maxi.

Hej svej!

ps. när jag är gammal ska jag åka turistbuss och antasta de unga söta pojkarna som arbetar som guide. Och så ska jag smygdricka cherry som jag har i min handväska.

In your face(book) Sara!

Som den sanna boxar-själ jag är, kan jag inte annat än att kontra.





Vacker du är Sara! Tydligen så här jag också sett ut, fast senare på kvällen, inte vid nio redan ;) Puss på dig!



Här är det du som ser full ut fast att det är jag som är det. Tack för stödet!



Nä då, Sara är helt normal som oss andra :)

Oj,

jag glömde uppdatera. Det finns inte så mycket att uppdatera om faktiskt. Veckan har gått fort, jag har varit duktig och jobbat och tränat och tryckt in lite plugg här o där, och igårkväll var jag social i 45 minuter nere på Harrys. Alltid lika härligt att träffa tjejerna!

Sofie fyllde 23 igår, grattis till oss båda, hon fyllde år och jag kom ihåg det!

Ikväll kommer Vera, mina nya boxningsskor ligger på posten, jag har lärt mig vad omsättingshastighet är och ikväll väntas ölintagning och grillning vid fängelset - life is great. Imorgon är det fest hos Johanna och sedan utgång - life is great ytterliggare en gång.

Midsommar är snart här! Håll ut!

Jag höll på att värma upp min matlåda, men glömde att fetaosten låg däri - så nu har jag smällt fetaost över min aivargegga.Hmm...spännande liv jag lever när det här får mig att bli nervös.

Om 3 veckor kommer mina älsklingar från Portugal, saknar dem oerhört mycket. Om jag får vara lite elak kanske, så saknar jag Ana mest. Men vi är mest lika. Mary är lite lill-mamma men saknar henne för det. João tycker jag ingenting om, gillar han inte så mycket med tanke på att han är kille och dum ibland. Betty kunde inte följa med, tråkigt, hon hade behövt se något nytt förutom korridorsväggarna på sjukhuset. Men - det ska bli sjukt kul och jag är så laddad! Min lilla Ana :)

Slänger in en bild från förra midsommar, som vi firade hos bästa Ulla! Det var supermys! Repris någon gång tack :)



Ullas och Veras sämre andra hälfter i bakgrunden - de ser ut att ha det najs.

Back to reality

Som alla andra har jag njutit och lekt i solen hela påsken. Det har varit underbart att vara med familjen, och kunna ta tankarna från annat.

Jag hinner inte uppdatera just nu, kanske skriver ikväll.

Här kommer lite bilder från min påsk!


 
Jag och mamma gjorde fint i blomlådorna



Måndagen var i Göteborg och kollade på Greenpeace båt, Rainbow Warrior. Roligare än jag trodde det skulle bli.



Det ska föreställa en späckhuggare (?)



Här fick jag inte röra



Här fick inte jag gå in

Långfredagen som gick fort. Som en kortfredag.

Vilken dag. Underbart!

Vaknade ganska tidigt ändå och drack morgonkaffe och lyssnade på nyheterna. Gick på en lång lång lång promenad på stranden, köpte blommor och planterade på framsida och baksida av huset. Åt grillade kyckling och rosmarins-potatis till middag, 1 kilo godis och sedan körde jag Ida och hennes kompisar till Ängelholm. Ska hämta dem snart, bästa storasyster som jag är.

Hoppas er långfredag varit lika mysig som min :)

Pust

det är alltid segt sista milen hem. Men - i Ljungby började solen skina så jag höjde musiken och sträckte på högerbenet!

Nu ska jag och mamma åka o handla, alltid kul :) har jag tyckt sedan jag vara liten! Sorry lillasyrran, skönt du inte är med för en gångs skull, älskar dig ändå ;)

Jo! Haha! Vi har en katt nu tydligen. En svart som tillhör Rikard och Katta, mina, våra, grannar. Roger har börjat komma inspringade till oss lite hur som helst sedan Wilma lämnade oss, och han sätter sig tydligen ovanpå soptunnan och skriker om inte mamma öppnar dörren. Han hör att hon är ute på kontoret. Smart sak den där Roger.

Roger sitter på mattan nu och leker med en folieboll.

Later people. I'm going shoping!

Men vem tog den?

Många gillar bilden, men ingen vet vem som tog den.

Han som tog den, heter Freddelino och är ett guldkorn, ni vet vad det är om ni läst tidigare inlägg.

Nu ska jag äta lunch och om ett par timmar blåsa av hemåt i min silverpil.

Byebye!

Vill ni se?





Så här ser "rubriken" ut som jag fick - den är fin. Men den kommer nog aldrig komma upp.

Mjölk innehåller laktos

..och det är förmodligen därför min mage gick från magrutor till magruta. Usch va ont den gör. Jag ser ju ut som i åttonde månaden. Vad gjorde jag för 8 månader sedan? haha

Jag och Pillan funderade på vad man ska ha på sig på påskafton. Jag föreslog kycklingdräkt. Har man gult i garderoben är påskafton enda dagen det borde vara lagligt att ha på sig det. Om man inte gillar AIK.

Annars har jag haft en lång dag, inte slut än. Jag hade tänkt jobba klart innan kvällsfikat, men jag blev så irriterad på allt och siffrorna började hoppa in på fel konton och jag orkade inte bry mig - då är det bäst att fylla på matförådet.
En fett stor skål med flingor och mjölk och två utfyllnadsmackor, jag ska sluta köpa mjök och kellogs k red berries. Jag har ätit halva paketet sen igårkväll - inte okej!

Jaha, vad tänkte jag på? Nakna brandmän som vanligt... nä, skoja bara.
Kommer inte ihåg vad jag tänkte, så förmodligen tänkte jag inget.

Byebye!





I'm whipped. Whiped. Whoped.

Det jag vill ha fram är att jag är helt slut. Det enda Johanna duger till nu är att kasta ihop en matlåda till imorgon, vet inte om det blir långdag i skolan - förmodligen.

Ochså har jag haft lite självinsiktsstund ikväll igen. Jag är nog en ganska filosofisk människa -  men det vill inte säga att jag är flummig. Jag vill ha raka rör och fort ska det gå.

Men. Jag. kan. inte. se. folk. i. ögonen. när. vi. ska. upp. i. ringen.  <-- asdåligt. Jag skäms. Och jag kan heller inte med kroppskontakt. Så fort någon börja komma för nära och stannar för länge så måste jag slå mig ut, inte för att det är det bästa att göra kanske, utan för att jag får panik av att stå så nära och tätt med någon som nästan håller fast mig. Alla uppvärmningsövningar får mig att må dåligt om jag måste göra någon dum brottningslek, eller annat med närkontakt.

I vanliga livet är jag väldigt mycket för kroppskontakt, och jag ser alltid folk i ögonen. Alltid, oavsett om jag är förbannad eller inte. Varför känns det så dåligt att göra det i ringen..? Det har gått bra hittills, men ibland känner jag att jag träffar golvet, eller handskarna, eller axeln, för det är den jag tittar på.

Jag skäms när jag ser dem i ögonen. Varför?

Nu har jag blottat mig.

Dax o gå.

Vår i hjärta, sol i sinne, du är läcker i ett tigerlinne.

Uppgifterna är igenomslarvade och jag är klar för dagen. Nej! Nu ska jag träna och sedan ikväll ska jag jobba och hoppas hinna sätta mig in i morgondagens lektion lite granna. Annars har jag så himla svårt att hänga med tycker jag. Mycket lättare då man sitter hemma ju!

I övrigt är jag glad att solen lyser och att man kan ha fönstret öppet, blir lite kallt, men man kan ju ha tröja på sig :)

Slänger in lite snodda bilder igen, så ni vet att jag inte bara går på flådiga fester ;)



Ser lite bakis ut - men detta var lördag förmiddag! No alcohol!



Det här ska få mig att ta mig genom Fek A. Marys röda penna.

Jag var på fest.



Maria som är fotografen.



Även här är det Maria



...och här också.

What to do?

Vaknar så tidigt alltid, så klockan är halv åtta och jag har redan gjort matlåda, ätit frukost två gånger, diskat, bäddat, strykt min klänning och tvättat fejjan....så då fattas bara att man sätter sig vid datorn. Alla vänner från Brasil är online :)

Ska iväg på föreläsning och sedan nån gruppgrejj (ingen orgie eller så).

Åh! Träningen igår gick underbart! Var så seg, men när jag kom dit så blev jag så himla lycklig! Sparringen gick bättre än nånsin, orkade med alla tre ronder utan att bli trött och sänka garden eller sakta ner på tempot. Hejja mig!

Snart får jag åka hem till Laholm :) Tjatar varje dag, men saknar huset och min lilla familj. Lillasyster blir så stor! Mamma kanske ska till Stockholm, då jag jag och lillasyster "klara oss själva". Ska vi nog göra mammi ;)

Lägger upp bilder från festen i lördas. Shamefully stolen from Mary.

Ha en fin dag. Det ska jag.


Måndag. Ny vecka, gamla bekymmer.

Måndag.

Om jag hade haft fullt med pengar på kontot, inget plugg och inget jobb hade jag varit utomlands nu. Men för att få fullt med pengar på kontot måste jag både jobba och plugga. Rättvist? Tja, utan finansiering, inga tillgångar. Ingen eld, ingen rök. Inga ägg, inga pannkakor.

Vad har jag pysslat med idag? Dugga imorse, var klar fort och sedan gick jag hem och upptäckte alla fel jag gjort - alles i sin ordning! Har suttit ett par timmar nu och förhoppningsvis lärt mig något. Ska iväg till boxningen om ett tag, hoppas inte allt som jag lärt mig slås ut genom huvudet :S Jag är lat. Orkar egentligen inte träna, men ser det som en långsiktig investering i mig (dessutom har jag ätit godis för 5 dagen i rad). Stackars mina tänder..

Jag var och tände ljus också, så där som jag brukar göra, ni som läst mina resdagböcker. Pappas dagar är här snart, men jag gick nu redan.. alla fick dom ett litet ljus. Efter att jag gör det så går alltid luften ur mig. Jag orkar inte göra någonting egentligen, vill bara sitta och glo. Så då satt jag och bara var ett tag. Sen gick jag hem och lagade lunch och göra alla normala saker.

Torsdag ska jag hem till Laholm igen, skönt. Bara tisdag, onsdag och tosdag kvar i skolan, sedan har man några dagars paus från Kalmar. Tack!

Igår var jag och Frida och käkade underbart god tacos hos Malin och Johan i deras nya lya. Malin är hur lycklig som helst och Johan ser ut som en mysgubbe som bara myser med världens bästa flickvän. Underbart ju!
Jag och Frida käkade som smågrisar, sen damp vi ner i soffan och glodde på tv, började se en film, men jag var tvungen att handla innan ICA stängde och hem sedan. Jag somnade som en gris halv tio och vaknade halv sex imorse och låg och stirrade i taket en stund.

Det här taket är inget roligt. Träplankorna jag hade i mitt gamla rum hemma är mycket roligare, där kan man räkna prickar, plankor och kvistar. Och försöka räkna ut om det är plankorna eller takbjälkarna som är satta snett. Intressant va? Jag är en erfaren takstirrare.

Nu har jag haft min pluggpaus, inga bilder, sorry! Åh, fick en så fin rubriksak av en kompis, men tyvärr, orkar inte sätta mig in i html-koderna just nu. Men jag ska fixa, promise.

Hej svej :)

Oh no! It's a boat! It's Johanna! Run!

Jag är en båt. Ett skepp. En isbrytare. Se upp, jag går fort framåt och skapar enorma svallvågor. Jag är så fruktansvärt stor och klumpig att jag krossar alla mindre små segelbåtar som kluckar runt i vattnet runt omkring mig, jag kan tillomed förstöra is om jag så måste. Jag bara går på helt utan mercy.

Dessutom mår jag som ett vrak idag.

Nya självinsikter varje gång, ofta på söndagarna - kan det vara ett mönster jag skymtar? 

Underbar dag?

Jag är ett vrak i dess sanna mening,

hade jag kul igår?

Vår i luften

men sommar i mig. Jag är som alltid före i mina tankar och går redan och tänker och längtar till sommaren, trots att jag inte njuitit av våren ännu.

Idag blir det plugg och ikväll en födelsedagsfest, Daniel fyller år. På en lördag! Lyx! Annat mot en annan det, jag tycker alltid jag fyller på på fredagen den 13:e...

Hej!

Vad är det för dag?

Jo, det är en helt vanlig dag. Johanna har varit lite i skolan, pluggat ineffektivt en hel del, effektivt en liten del, ätit en massa och pratat stora mängder skit. Ah, har motionerat i små mängder också.

Känner mig mer som plexiglas nu, så kör på! Hit me while you can.

Ska gå vidare med livet plugget nu. Ska läsa lite innan 22.00 då jag ska kolla på Sex and the City, har boxen och det är jag så himla glad för! Tack lillasyster som lånar ut ;)

Jag måste hitta motivation någonstans. Blir väldigt motiverad då jag pratar med mamma, och blir motiverad då jag tänker på allt bra som komma skall, men nu då? Kanske om man säger till sig själv att man är motiverad, att man blir motiverad just då? I don't know.

Ska göra en dream board så man får lite perspektiv över det hela.

Längtar hem, ska bli skönt o få krascha hemma över påsken. Vad säger du lillasyster, ska vi fösa upp mor vår till Stockholm så får vi festa på bäst vi vill? Fast jag har ju en hel del plugg..

Ses i dimman imorgon, födelsedagsfest :)



Det var här jag satt och tog bilden på solnedgången.

Vem är du?



Det här är jag. Väldigt mycket vatten och sand.

Utsikt



Den här bilden tog jag, som de flesta andra av mina bilder, med min mobil när jag var på väg någonstans. Bilden gör inte solnedgången rättvisa, men det var så himla vackert att jag satte mig på muren mellan tågrälsen och stadsmuren och bara satt. Tills tåget kom. Då hoppade jag ner och gick vidare.

Vad har du gjort idag?




En provsmakning av vad komma skall. Fin dag! Tack!

Så här är det

Jag vill inte klaga, men det känns som att jag har en stor smörklump som sitter fast i halsen, och sen sten i magen. Har suttit i så många timmar nu och gjort uppgifter, läst igenom saker etc. men ändå inte hunnit göra det jag skulle göra, repetera lektionen från idag och göra uppgiften som ska in imorgon.

Jag känner mig arg, ledsen och elak. Och kastar jag iväg en kommentar menar jag den inte, jag bara måste få ur mig någonting. Jag vill inte göra tjänster åt folk nu, för jag har knappt ork att göra mig själv de tjänster jag borde. Jag vill inte, men gör ändå, för man är ju som man är. Sedan mår jag dåligt för att jag inte haft tid eller ork egentligen.
Och då mår jag dåligt för jag tänker att jag inte orkar göra som folk ber mig..eller för att jag känner mig så elak.

Ska börja skriva på uppgiften nu, mitt rum kommer lysa upp kalmar inatt.

Jag känner mig som glas.

Nej hörrni

alla mina små fina läsare. Jag har nog kraschat i mitten igen, jag orkar inte riktigt skriva längre, mest för att jag är så trött. Blir bara blaha av allt.

Ska försöööööka men det är så trögt. Jag vill bara sova nu!

Våren är här nu, vackert som bara den, men inte kan man gå ut för den sakens skull.. Man har ju affärsredovisning på gång och en tenta man har hispat över långt innan man började högskola känns det som.

Köpte ormsalva idag till mitt ben, ska vi se om det blir någe bättre för det.

Hejpåer

RSS 2.0